Pukulan dua liang 321

Pedaran pondok:


  • Jumlah modél: 321
  • Jenis: Dobel dua-liang
  • Bahan: Logam & Plastik
  • Jarak liang: 80mm
  • Kapasitas Lambaran: 20 lembar
  • Diménsi: 10.8x5.3x12.2cm
  • Ngaran mérek: Huachi
  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Warna: Biru, Abu
  • Kakuatan: Manual
  • Diameter: 5,5mm
  • Jerona Tenggorokan: 12mm
  • Beurat kotor: 24.2kgs
  • Ukuran karton: 55.3x33.3x25.9cm
  • Paking: 1PC dina kotak warna, 12PCS dina kantong Shrinkage, 60PCS dina karton
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali