Pukulan dua liang 880

Pedaran pondok:


  • Jumlah modél: 880
  • Jenis: Dobel dua-liang
  • Bahan: Logam & Plastik
  • Jarak liang: 80mm
  • Kapasitas Lambaran: 40 lembar
  • Diménsi: 11.6x8.1x16.3cm
  • Ngaran mérek: Huachi
  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Warna: Hideung
  • Kakuatan: Manual
  • Diameter: 5,5mm
  • Jerona Tenggorokan: 12mm
  • Beurat kotor: 21.8kgs
  • Ukuran karton: 50.5x26x37cm
  • Paking: 1PC dina kotak warna, 12PCS dina kantong Shrinkage, 36PCS dina karton
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali