Pukulan dua liang 720

Pedaran pondok:


  • Jumlah modél: 720
  • Jenis: Dobel dua-liang
  • Bahan: Logam & Plastik
  • Jarak liang: 80mm
  • Kapasitas Lambaran: 10 lembar
  • Diménsi: 8.9x4.9x12.3cm
  • Ngaran mérek: Huachi
  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Warna: Biru, Pérak
  • Kakuatan: Manual
  • Diameter: 5,5mm
  • Jerona Tenggorokan: 12mm
  • Beurat kotor: 21.5kgs
  • Ukuran karton: 57.9x31.9x29cm
  • Paking: 1PC dina kotak warna, 12PCS dina kantong Shrinkage, 72PCS dina karton
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    2 1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali