Pukulan dua liang 520

Pedaran pondok:


  • Jumlah modél: 520
  • Jenis: Dobel dua-liang
  • Bahan: Logam & Plastik
  • Jarak liang: 80mm
  • Kapasitas Lambaran: 25 lembar
  • Diménsi: 10x5.8x10.8cm
  • Ngaran mérek: Huachi
  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Warna: Biru, Abu, Hideung
  • Kakuatan: Manual
  • Diameter: 5,5mm
  • Jerona Tenggorokan: 12mm
  • Beurat kotor: 21.4kgs
  • Ukuran karton: 47.5x39.5x25cm
  • Paking: 1PC dina kotak warna, 6PCS dina kantong Shrinkage, 48PCS dina karton
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali