BERITA PERUSAHAAN

  • Waktos Post: 11-16-2020

    Dina akhir Pameran Alat Tulis Internasional sareng Hadiah ka-17 Cina (Ningbo Stationery Fair) dina bulan Juli taun ieu, urang ningali yén mangrupikeun pameran alat tulis skala munggaran anu munggaran di dunya saprak wabah wabah, data tina sababaraha paméran masih ngahontal luhur anyar. Dina waktos anu sasarengan, anu ...Maca deui »

  • Waktos Post: 11-16-2020

    Ti tanggal 21 dugi ka 25 Oktober, Expo Komoditi Internasional Yiwu Internasional (Standar) ka-26 (Standar) Expo (anu disebatkeun ayeuna disebut "Yiwu Fair") bakal diayakeun di Pusat Ekspo Internasional Yiwu. Didirikeun taun 1995, Yiwu Fair mangrupikeun salah sahiji tina tilu paméran komoditi ékspor utama anu diayakeun ku Kamentrian ...Maca deui »

  • Waktos Post: 11-16-2020

    Basis produksi alat tulis Ninghai di Cina, daérah démo alat tulis cina, basa ékspor alat tulis Cina, basa merek alat tulis di propinsi zhejiang, basa produksi alat tulis ningbo, langkung ti 500 perusahaan manufaktur alat tulis, alat tulis, nilai kaluaran taunan langkung ti 20 bi ...Maca deui »