Pukulan dua liang 760

Pedaran pondok:


  • Jumlah modél: 760
  • Jenis: Dobel dua-liang
  • Bahan: Logam & Plastik
  • Jarak liang: 80mm
  • Kapasitas Lambaran: 60lambar
  • Diménsi: 12.7x7.8x17.4cm
  • Ngaran mérek: Huachi
  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Warna: Biru, Pérak
  • Kakuatan: Manual
  • Diameter: 5,5mm
  • Jerona Tenggorokan: 12mm
  • Beurat kotor: 19.5gs
  • Ukuran karton: 39.5x33x37cm
  • Paking: 1PC dina kotak warna, 12PCS dina kantong Shrinkage, 24PCS dina karton
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    1 2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali