Warta

  • The 18th China International Stationery & Gifts Exposition
    Waktos Post: Apr-19-2021

    Alat tulis & Alat-alat Kantor: Instrumén Tulisan, Perlengkapan Kantor, Produk Kertas & Kertas, Alat Tulis Sakola, Perlengkapan Seni Parabot Kantor sareng Bahan Sampurasun & Alat Perabot Kantor Komputer: Kursi Kantor, Kotak Kuat, Kabinet ngeusian, sareng sajabana Ngasilkeun sareng Ngolah Mesin ...Maca deui »

  • Waktos Post: Nov-16-2020

    Dina akhir Pameran Alat Tulis Internasional sareng Kado China ka-17 (Ningbo Stationery Fair) dina bulan Juli taun ieu, kami ningali yén mangrupikeun pameran alat tulis skala munggaran anu munggaran di dunya saprak wabah wabah, data tina sababaraha paméran masih ngahontal luhur anyar. Dina waktos anu sami, anu ...Maca deui »

  • Waktos Post: Nov-16-2020

    Ti tanggal 21 dugi ka 25 Oktober, Expo Komoditi Internasional Yiwu Internasional (Standar) ka-26 (Standar) Expo (anu disebatkeun ayeuna disebut "Yiwu Fair") bakal diayakeun di Pusat Ekspo Internasional Yiwu. Didirikeun taun 1995, Yiwu Fair mangrupikeun salah sahiji tina tilu paméran komoditi ékspor utama anu diayakeun ku Kamentrian ...Maca deui »

  • Waktos Post: Nov-16-2020

    Basa produksi alat tulis Ninghai di Cina, daérah démo alat tulis cina, basa ékspor alat tulis Cina, basa merek alat tulis di propinsi zhejiang, basa produksi alat tulis ningbo, langkung ti 500 perusahaan manufaktur alat tulis, alat tulis, nilai kaluaran taunan langkung ti 20 bi ...Maca deui »