Pukulan dua liang 320

Pedaran pondok:


  • Jumlah modél: 320
  • Jenis: Dobel dua-liang
  • Bahan: Logam & Plastik
  • Jarak liang: 80mm
  • Kapasitas Lambaran: 16lambar
  • Diménsi: 8,5x5.0x11cm
  • Ngaran mérek: Huachi
  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Warna: Biru, Héjo, Pink
  • Kakuatan: Manual
  • Diameter: 5,5mm
  • Jerona Tenggorokan: 12mm
  • Beurat kotor: 13.2kgs
  • Ukuran karton: 52.5x31.5x23.5cm
  • Paking: 1PC dina kotak warna, 12PCS dina kantong Shrinkage, 72PCS dina karton
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali