Tentang Kami

_S7A0919

Ningbo Dashuo Stationery Co., Ltd.diadegkeun dina 2017, perenahna di Qiantong Town, Ninghai County, Ningbo City, wétan Cina. Éta caket dieu sareng Pelabuhan Ningbo Beilun sareng Bandara Internasional Ningbo Lishe kalayan transportasi anu merenah. Mangrupikeun kantor propésional sareng pabrikan sakola anu ngahijikeun panilitian sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa. Perusahaan utamina dina aktipitas pamekaran sareng produksi stapler, mesin punch, pengangkat kuku, mesin motong pena otomatis sareng séri produk sanés.

Kusabab didirikeun taun 2017, perusahaan parantos teras-terasan nuturkeun filsafat produksi sareng manajemén "inovasi mandiri sareng ngudag kaunggulan". Sajauh ieu, éta parantos kéngingkeun langkung ti 30 patén dina bidang téknologi. Ketaatan konsisten perusahaan kana tenet jasa "pelanggan heula, reputasi heula, kualitas munggaran", narékahan pikeun nyayogikeun produk anu paling hemat biaya, produk diékspor ka Amérika Serikat, Jepang, Éropa, Wétan Tengah, Asia tenggara, langkung ti 60 nagara sareng daérah, langkung ti 30 propinsi sareng kota di Cina gaduh jaringan pamasaran alat tulis "HUACHI", sareng kéngingkeun pangakuan pasar dalam sareng luar negeri.

Daérah pabrik anu parantos aya 15000 méter pasagi, langkung ti 300 padamel, kalayan alat produksi anu maju sareng tim téknis anu hadé sareng tim r & D, ti saprak didirikeun perusahaan, parantos meunang seueur kahormatan. Kami komitmen pikeun janten kantor paling propésional sareng pabrik perlengkapan sakola, sareng janten kantor kelas dunya sareng suplai sakola sareng panyadia layanan mérek.

+ Patén
Méter pasagi
pagawé