Asah pensil otomatis

Pedaran pondok:


  • Jumlah modél: 2939
  • Jenis: Asah pensil otomatis
  • Bahan: Logam & Plastik
  • Diaméter pensil: 8mm
  • Diménsi: 96x63x111mm
  • Ngaran mérek: Huachi
  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Warna: Biru, Héjo, Pink
  • Kakuatan: Manual
  • Beurat kotor: 25kgs
  • Ukuran karton: 60x41.5x58.5cm
  • Paking: 1PC dina kotak PP, 6PCS dina kantong Shrinkage, 180PCS dina karton
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali