Anyar Rautan pensil otomatis

Pedaran pondok:


  • Jumlah modél: 2938
  • Jenis: Anyar Rautan pensil otomatis
  • Bahan: Logam & Plastik
  • Diaméter pensil: 8mm
  • Diménsi: 93x106x144mm
  • Ngaran mérek: Huachi
  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Warna: Biru, Héjo, Pink
  • Kakuatan: Manual
  • Beurat kotor: 20.8kgs
  • Ukuran karton: 60x45.5x74cm
  • Paking: 1PC dina kotak PP, 6PCS dina kantong Shrinkage, 120PCS dina karton
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali