Pangasah pensil otomatis panda énggal

Pedaran pondok:


  • Jumlah modél: 2950
  • Jenis: Pangasah pensil otomatis panda énggal
  • Bahan: Logam & Plastik
  • Diaméter pensil: 8mm
  • Diménsi: 105x85x112mm
  • Ngaran mérek: Huachi
  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Warna: Biru, Héjo, Pink
  • Kakuatan: Manual
  • Beurat kotor: 19,15 kg
  • Ukuran karton: 55.5x53x45.5cm
  • Paking: 1PC dina kotak PP, 6PCS dina kantong Shrinkage120PCS dina karton
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali