Ngasah pensil otomatis

Pedaran pondok:


  • Jumlah modél: 2951
  • Jenis: Ngasah pensil otomatis
  • Bahan: Logam & Plastik
  • Diaméter pensil: 8mm
  • Diménsi: 105x120x113mm
  • Ngaran mérek: Huachi
  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Warna: Biru, Pink
  • Kakuatan: Manual
  • Beurat kotor: 22,5 kg
  • Ukuran karton: 75.5x46x48cm
  • Paking: 1PC dina kotak pp, kantong 6PCSin Shrinkage, 96PCS dina karton
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali