2020 Ninghai Stationery Fair / Pameran Industri Alat Tulis Internasional Cina (Ninghai) Internasional

Basa produksi alat tulis Ninghai di Cina, daérah démo alat tulis cina, basa ékspor alat tulis Cina, basa merek alat tulis di propinsi zhejiang, basa produksi alat tulis ningbo, langkung ti 500 perusahaan manufaktur alat tulis, alat tulis, nilai kaluaran taunan langkung ti 20 milyar yuan kalayan alat tulis ninghai popularitasna beuki luhur, épék akumulasi némbongan laun, dasar nyampurnakeun pangwangunan organisasi industri alat tulis, dibentuk ku inti ninghai alat tulis ningbo bunderan ékonomi. Expo Alat Tulis Internasional China (Ninghai) International parantos suksés pisan di Ninghai, kalayan langkung ti 300 pabrikan alat tulis dalam negeri ngiringan sareng 16,000 padagang domestik sareng asing ti langkung ti 20 nagara anu badé mésér alat tulis. Cina Ninghai Stationery Industry Expo 2020 bakalan nyandak dasar pabrik salaku tukang pikeun nyayogikeun platform kerjasama, perdagangan sareng bursa kanggo pembeli sareng pemasok ti sakumna dunya. Kami bakal ngarepkeun kadatangan anjeun deui!

Alamat: Ninghai International Convention and Exhibition Center, No. 299 Jinshui Road, Ninghai, Ningbo, Zhejiang

Stan kami No: A18


Waktos Post: Nov-16-2020