Pameran Komoditas Leutik Internasional Cina Yiwu ka-26

Ti tanggal 21 dugi ka 25 Oktober, Expo Komoditi Internasional Yiwu Internasional (Standar) ka-26 (Standar) Expo (anu disebatkeun "Yiwu Fair") bakal diayakeun di Pusat Ekspo Internasional Yiwu. Didirikeun taun 1995, Yiwu Fair mangrupikeun salah sahiji tina tilu paméran komoditi ékspor utama anu diayakeun ku Kamentrian Perdagangan. Éta ogé paméran barang konsumén unggal dintenna pangageungna, paling berpengaruh sareng paling épéktip di Cina sareng pameran bertema standar internasional anu munggaran di Cina.

Yiwu Fair taun ayeuna dilaksanakeun dina konték sapuluh tindakan "lima ratus milyar sareng lima ratus milyar" kanggo persetujuan Zona Perdagangan gratis, peluncuran sirkulasi dobel sareng pamekaran perdagangan jasa di Yiwu. Éta mangrupikeun pameran dagang internasional skala ageung anu ngagabungkeun kagiatan offline sareng offline dina kaayaan normal pencegahan sareng pangendalian epidemi di Cina taun ayeuna. Ku Kamentrian Dagang, Déwan Cina pikeun Promosi Dagang Internasional, panitia manajemén standarisasi nasional, pamaréntah masarakat propinsi zhejiang, federasi industri cahaya Cina, federasi bisnis Cina, 3400 stan standar internasional sareng paméran kalebet perangkat keras, mesin mékanis sareng listrik , alat-alat éléktronik, kabutuhan sapopoe, asesoris karajinan, kantor budaya, cocooan, olah raga sareng perlengkapan hiburan outdoor, jarum tekstil, bungkus kado sapuluh industri, nyetél paviliun téma standar (paméran téma standar standar nasional, "tanda kecap" téma manufaktur zhejiang paméran téma paméran, makeup kageulisan mode) sareng galeri fitur anu aya hubunganana. Dina waktos éta, dina kaayaan pencegahan sareng pangendalian wabah, Yiwu Fair bakal narik langkung ti 50.000 padagang profesional pikeun ilubiung dina paméran sareng pameseran.

Chinagoods online. Salaku halaman wéb resmi Pasar Yiwu, platform "Yiwu Commodity City" (www.chinagoods.com) bakal resmi diluncurkeun dina 21 Oktober, dinten pembukaan Yiwu Fair. Sumberdaya toko entitas Chinagoods 7.5, ngandelkeun ranté industri jasa pasar yiwu hulu 200 mikro, usaha alit sareng sedeng, mangrupikeun integrasi data perdagangan salaku inti drive, docking supply and demand kadua sisi dina desain produksi, paméran, manajemén pasar, logistik, pergudangan, paménta kiridit kauangan, komitmen pikeun ngawujudkeun alokasi sumberdaya pasar anu épéktip, ngawangun nyata, kabuka, gabungan tina platform jasa terpadu perdagangan digital, sareng sacara efektif tiasa ngaitkeun fungsi layanan online paméran.

Yiwu Fair taun ayeuna bakal teraskeun mendalamkeun ciri "standar", nyetél paviliun téma standar, langkung ti 1.500 bilik, ngaliput sadayana 10 industri, tingkat pencahyaan langkung ti 50%. Dina paméran éta, sajumlah kagiatan anu aya hubunganana sareng standar ogé bakal diayakeun, kalebet Konperénsi Internasionalisasi Internasional (Internasional) anu katilu pikeun perusahaan alit sareng sedeng sareng Konférénsi Pangaturan Kosmétik sareng Konférénsi Pangembangan Palayanan, upacara pembukaan "sapuluh rébu Pelatihan Jalma "pikeun perusahaan, konperénsi pers standar nasional, sareng upacara peluncuran douyin promosi" logo Produk ".

Bakal diayakeun nalika paméran, tapi ogé pasar ka-7 di luar propinsi, propinsi zhejiang ccpit, pengadaan barang zhejiang pola pangembangan pasar komoditi énggal ngeunaan ideu anyar "binér" simposium, "dina" Cina (yiwu) inovasi komoditas dunya ngadorong konperénsi internasional , 2020 piala katilu komoditi leutik internasional "yiwu kota komoditi Cina" persaingan desain kréatif, 2020 yiwu barang dagangan umum perusahaan ritel mésér KTT darmaga, 2020 yiwu listrik langsung puluhan bentuk sapérangkat lengkep kagiatan sapertos persaingan inovasi bisnis, sahingga langkung nyorot kana kabeneran éksposisi maju-maju sareng ngarah, ngamajukeun perdagangan adil sareng hasil ékonomi.


Waktos Post: Nov-16-2020