Kami pinuh kayakinan dina industri alat tulis ka hareup

Dina akhir Pameran Alat Tulis Internasional sareng Hadiah ka-17 Cina (Ningbo Stationery Fair) dina bulan Juli taun ieu, urang ningali yén mangrupikeun pameran alat tulis skala munggaran anu munggaran di dunya saprak wabah wabah, data tina sababaraha paméran masih ngahontal luhur anyar. Dina waktos anu sasarengan, acara éta ngarobih wates waktos sareng ruang, sareng perusahaan asing di sababaraha tempat di panjuru dunya henteu ningalkeun bumi "awan" kanggo negosiasi sareng paméré. Hayu urang dieusian ku inpormasi ngeunaan pamekaran industri alat tulis kahareup.

Salaku festival alat tulis taunan dihirupkeun deui saatos wabah éta, paméran ngahontal rékor anu luhur skala sareng netepkeun catetan anyar pikeun industri alat tulis di daérah Asia-Pasipik. Dina total 35.000 méter pasagi lima aula paméran, jumlahna 1107 perusahaan pikeun ilubiung dina paméran éta, nyetél 1.728 kios, 19.448 tamu.

Paméran paméran utamina sumping ti 18 propinsi sareng kota kalebet Zhejiang, Guangdong, Jiangsu, Shanghai, Shandong sareng Anhui, sareng perusahaan ti Wenzhou, Duan, Jinhua sareng lima daérah produksi utama alat tulis di propinsi Zhejiang ngiringan paméran. Perusahaan Ningbo nyumbang 21% tina total. Di yiwu, Qingyuan, Tonglu, Ninghai sareng daérah ciri produksi alat tulis anu sanés, pamaréntahan daérah kedah nyandak kalungguhan ngatur sareng mobilisasi perusahaan di daérah anu aya dina daérah na pikeun ilubiung dina paméran sacara kelompok.

Paméran nyandak puluhan rébu produk énggal, ngaliput kantor desktop, alat nyerat, pasokan seni, pasokan murid, perlengkapan kantor, kado, produksi alat tulis sareng alat pamrosésan sareng bagian, ngalibetkeun sadaya kategori industri alat tulis sareng rantay industri hulu sareng hilir.

Kusabab pangaruh épidem, kaseueuran daérah alat tulis utami ngiringan pameran babarengan. Dina pameran alat tulis ningbo ieu, salian ti kelompok ti Ninghai, Cixi, Wenzhou, Yiwu, Fenshui sareng Wuyi, Biro Dagang Qingyuan sareng Asosiasi Industri Pénil Qingyuan ngayakeun 25 perusahaan konci sapertos Hongxing, Jiuling, Meimei sareng Qianyi pikeun ilubiung dina pameran pikeun kahiji kalina. Kota Tonglu Fenshui, dikenal salaku "kampung halaman ngadamel pen Cina", perusahaan pena kado anu super ukuran "Tiantuan" ogé muncul dina paméran alat tulis ieu, pikeun nganteurkeun tujuan mérek "ngantepkeun pér capita dunya".

Industri paméran alat tulis Ningbo ogé anu munggaran dina "awan". Aula paméran alun-alun parantos dipasang di musium pikeun ngayakeun perjodohan pengadaan online sacara real-time. Seueur paméran kumpul dina méga, sareng sababaraha paméran milarian cara énggal ku "siaran langsung" sareng "awan kalayan barang". Pusat paméran Ningbo Stationery parantos nyetél garis jaringan khusus sareng ruang konferensi video Zoom pikeun ngawujudkeun komunikasi tatap muka antara pembeli peuntas laut sareng perusahaan domestik. Data anu dikumpulkeun langsung nunjukkeun yén 239 pembeli peuntas laut ti 44 nagara sareng daérah di dunya bakal ngayakeun docking video sareng pemasok anu ngiringan dina 2007.


Waktos Post: Nov-16-2020